flowmovement logo

B-One-Coaching

Wortelwerker - Expert in spiegelwerk

Geluk is iets om te delen, ik deel het graag met jou.

CONTACT


B-One-Coaching
Schransstraat 52
2530 Boechout
+32 (0)496 67 44 13
b-one-coaching.be
B-One-Coaching richt zich tot ouders en leerkrachten die problemen zien en ervaren in en met kinderen. Ze zijn van het kastje naar de muur gestuurd om het kind te helpen maar zijn nog steeds zoekende. B-One-Coaching kan je verder helpen en leert je een totaal andere kijk naar kinderen. Iedereen die klaar is voor een persoonlijke ontwikkeling is welkom bij B-One.
Niet zeker of deze coach voor jou geschikt is?
Neem contact op met de flowcoaches.

Bewustwording van onderbewust naar éénheidsbewustzijn

Yves Boone is bezieler en oprichter van B-One-Coaching. Zijn persoonlijke uitdagingen in zijn leven en de rijkelijke opgedane ervaringen bij het werken met kinderen als o.a. kleuterleider, heeft Yves dichter bij zijn authentieke versie van zichzelf gebracht.

B-One staat voor Bewustwording van onderbewust naar éénheidsbewustzijn. Yves ervaarde aan de lijve hoe hard kinderen met zijn systeem verbonden waren en hoe hij door wat kinderen hem haarfijn toonden, een inspiratie was om zichzelf emotioneel te bevrijden van datgene waar hij VOL van zat. Hij beseft als geen ander dat kinderen (h)eerlijke voorbeelden nodig hebben die hen voor leven hoe ze dicht bij jezelf kunnen blijven i.p.v. zich te verliezen in de liefde voor de ander. Yves leidt nu elke volwassene naar het kind in zichzelf. Daar liggen immers de sleutels tot zelf-bevrijding in dit leven.

Yves Boone - B-One-Coaching

Ons aanbod

B-One organiseert workshops, trainingen en opleidingen:
  • One2one sessie
  • ME/WE2B-One-workshops
  • Studiedagen voor scholen
  • Lezingen - Inspiratie en bewustwordings momenten
Niet zeker of deze coach voor jou geschikt is?
Bedankt alvast voor je inspiratie en positieve energie die werkelijk van je site afspatten!
Annette

Blog

ontwikkeling, spiegelen, volwassenen, kinderen
  • Yves Boone
  • June 10th, 2018

Ont-wikkelen = ingewikkeld geworden


Als je alleen maar wordt uitgedaagd om je verstandelijk te ont-wikkelen, dan neem je alleen de wikkel van het verstand eraf. Je leert dat dit het belangrijkste is. Jouw verstand gebruiken wordt zo gepromoot en geëvalueerd in het onderwijs. Het is een IN-gewikkelde manier om je als mens te ontplooien. Er is amper ruimte voor gevoel, intuïtie en jezelf zijn. Je wordt gekneed tot een ‘éénheidsworst’.

onderwijs, kinderen, leerkrachten, het-kind-in-zich
  • Yves Boone
  • June 4th, 2018

Iedereen verplicht naar de school


Het is ingeburgerd en verplicht om als kind naar de school te gaan. Op zich is dat goed om educatie en leermogelijkheden voor alle lagen van de bevolking mogelijk te maken. Maar de tijden zijn verandert. Onderwijs is het traagst veranderende en evoluerende orgaan van de maatschappij. Vele scholen zitten met de handen in het haar.


Maak een afspraak


Welkom bij Flowmovement, de beweging naar innerlijke balans en vrijheid. 

Bedankt voor je aanvraag, en deze stap in je leerproces; de coach neemt zo spoedig mogelijk contact op om af te spreken. 
Yves Boone - B-one-coaching en Flowmovement willen je ook graag in de toekomst kunnen contacteren voor:
Teneinde je te kunnen contacteren voor de hierboven aangestipte communicatie, zullen zij je gegevens opslaan in hun databases. Je kan natuurlijk op elk gewenst moment je gegevens opvragen, laten wijzigen of laten verwijderen.
Flowmovement verzamelt programma's, coaches en therapeuten die je ondersteunen in het vinden van balans in je leven, de bron van oprecht geluk.
Contact
Chris Verschueren
+32 (0)483 07 12 20

Pieter Van Reeth
+32 (0)497 10 61 69